Monday, January 28, 2008

Flere bilder fra de forste dagene i Delhi

Etter at nettbanken var vel overstatt hadde vi tenkt a dra til Old Delhi og se noen av attraksjonene der. Vi hadde egentlig ikke tenkt a ta en rickshaw, fordi det sa altfor skummelt ut i den ville og tette trafikken. Men vi ble overtalt av en blid sjafor - med sterke larmuskler viste det seg. Her er han sett bakfra. Han sykla med oss begge som passasjerer (har aldri folt meg sa tung...):

Men han klagde ikke - tvert imot. Han tok oss til og med pa en lengre tur enn forst avtalt. Vi besokte Gandhi's Memorial der han ble skutt. Her er bilde fra skulpturen som star der han falt om:


Og her er meg, Gandhi og var sterke syklist:

Etterpa besokte vi graven hans:

Noe av det fine med rickshaw-transport (dvs. sykkeldrosje) er utsikten og alt du ser underveis. Her er bare trafikkbildet alene en attraksjon:







I dag har vi vaert pa hovedkontoret til organisasjonen vi besoker (Butterflies). Vi satte oss ute pa verandaen for a fa litt sol, for inne er det frysende kaldt. Her er den flittige studenten, ivrig opptatt med a innta informasjon om gatebarnprosjekter i Delhi:

Min bla ullkledning er fra Kashmir og kommer veldig godt med her i kulden. Hvem kunne tro at India kan vaere sa kaldt... Det er ikke sa ille ute, men inne er det helt isende. Veldig omvendt for en nordboer som er vant til kulde ute og varme inne...


Ma ogsa ta med dette bildet av Chris, for a vise lua han har kjopt. Her er pa vart stamspisested:

No comments: