Tuesday, February 23, 2010

Prison Break - local edition

I beste Prison Break-stil har noen fanger rømt fra fengslet her i Durban (Westville). De sagde seg gjennom ståldører, og hadde lagd seg et tau av laken som de firte seg ned til bakken med. 8 stykker kom seg velberget ned, men den niende fangen var visst for diger. Lakentauet holdt ikke vekten hans, og han falt ned fire etasjer og brakk beinet. En kamerat som er hekta på Prison Break lo godt da han hørte det, for det var visst noe tilsvarende som skjedde i tv-serien også...

Fengselvaktene hørte at han skrek da han falt i bakken - og oppdaget slik romningsforsøket. De andre åtte hadde imidlertid kommet seg ut og vekk allerede - noen hentet av en BMW og andre rømte til fots inn i skogen.

Imotsetning til tv-serien, hvor i hvertfall noen av rømlingene var veldig snille og gode mennesker, var dette rimelig hardcore forbrytere. Han som falt ned, og dermed funnet av vokterne, er den beryktede sukkerplantasjemorderen. Jeg vet ikke om jeg skrev om det da, men i løpet av andreåret mitt her var det hysteri i sukkerplantasjeområder fordi kvinne etter kvinne ble funnet brutalt myrdet. Og dette er altså fyren som er tiltalt for ugjerningene mot tilsammen 13 drepte og lemlestede kvinner. Godt han ikke klarte a rømme.

No comments: