Monday, September 07, 2009

Long time, no see - igjen...

Jeg er jammen en dårlig blogger for tida. Nå har det vaert stille lenge igjen... Livet går sin vante, travle gang her i jungelen :-) Kommer nok til a legge ut noen bilder snart - ikke minst av et naermøte med en elefant! Jippi :-)

Denne uka gjør vi oss ferdige med analyseringen av råmaterialet i forskningsstudien vår, dvs vi skal bli ferdig med transkriberingen av alle intervju og utregning av resultatene av spørreundersøkelsen. Vi har blitt akseptert ved en nasjonal sosialt arbeid-konferanse - og til og med, som eneste bidragsyter, blitt gitt en hel seksjon til disposisjon (vanligvis deler 3 bidragsytere en seksjon). Så nå må vi virkelig forberede oss og gjøre det bra!

Ellers går det mye i sex og babyer - sexarbeid, voldtekter, en ny graviditet, en omsorgssak i retten, ringe politiet/barnevernet om omsorgen av en annen baby. Så man kan bli gal av mindre - jammen godt det er stille på private fronten, haha :-)

Heldigvis er sommeren på vei - og foreløpig er det bare varmt og godt, og ikke varmt og vondt, så jeg nyter det til fulle. Begynner allerede å lengte etter aircondition i bilen, så vi får se hvordan det blir om noen måneder - da far nok pipen en annen låt...

Vel, hasta la vista og take care!

No comments: