Tuesday, October 16, 2007

Et tips til sjalu menn - og kvinner...

Har du blitt forlatt av ektefellen eller kjaeresten, foler deg forsmaadd, er sjalu og har lyst paa litt hevn? Det finnes ting du kan gjore. Hva med aa gjore det umulig for din eks og hans/hennes nye partner aa ha sex?

En mann i Malawi, fra et sted i naerheten av Blantyre, onsket at eks-kona skulle komme tilbake til han, men hun var lykkelig med sin nye mann. Saa han var sjalu, og gikk til den tradisjonelle doktoren for hjelp.

Og hjelp fikk han. Han fikk en mikstur som skulle gjore det umulig for kona og den nye mannen hennes aa ha sex.

Det lyktes saa godt, at kona til slutt gikk til politiet og anmeldte han. I over en maaned, hver gang hun og den nye mannen ville ha sex, forsvant hennes intime kroppsdeler, og de fikk ikke gjort noen ting. Politiet beordret mannen aa reversere prosesses, men det skjedde ingen endring, saa politiet paagrep mannen fredag i forrige uke. Han har vedkjent seg skyld i saken, og forklart at han var sjalu. Han sa ogsaa at den tradisjonelle doktoren har dodd, saa derfor kunne han ikke reversere prosessen.

Politiet fulgte kvinnen til en annen tradisjonell doktor, som har gikk henne noen urter. De venter fortsatt paa rapporter om behandlingen har fungert eller ikke. Altsaa om hennes intime kroppsdeler fortsatt forsvinner naar mannen hennes prover aa ha sex med henne, eller om de naa eksisterer...

Hores vanvittig ut? Sjekk nettutgaven av Malawis storste avis, The Nation: http://www.nationmw.net/newsdetail.asp?article_id=938

1 comment:

Ingrid. said...

Siste oppdatering er at behandlingen av kvinnen var vellykka, og at hennes private deler ikke lenger forsvinner... (se Nation 17.oktober)